Veckans planer

Jag träffade ju Valle på en fika på Bar Foxx igår och hon påpekade att hon hade absolut noll koll på vad jag ska göra i veckan. På grund av att det inte var någon Veckans planer igår… Jag börjar vänja mig vid att mina kompisar typ läser bloggen istället för att höra av sig till mig, haha. Tycker det är på sin plats att det blir ett utbyte – ungefär 50% av mina vänner bloggar, men jag saknar både Hanna & Valles bloggar. De har gjort tappra försök båda två, men jag är ändå rätt så ledsen över att de inte fortsatt… Det får väl vara, jag kanske får skylla mig själv – det är ju ändå mitt val att blogga, I guess. Men i vilket fall, därmed blir det en Veckans planer idag istället och jag skippar måndagen. Förutom att jag måste hylla veckans avsnitt av Game of Thrones. Ett av de absolut bästa avsnitten i seriens gång. Om ni inte tittar – alltså ni måste titta. Börja från början (finns på HBO Nordic) och lid er igenom det tills ni är besatta. För jag tror någonstans att alla blir det till slut, men det krävs olika många avsnitt för att fastna. För mig krävdes det nog fem avsnitt, tror jag. I’m telling y’all, it’s worth it! Jaja, tillbaka till agendan för den här veckan, hörni!

Och apropå Game of Thrones så kollar jag ju om hela serien från början också. Så detta är min vy allt som oftast – dator + säng + HBO.
~ Sincerely, Obsessed

_________________
Tisdag: Roberto kommer hem sent idag, så min plan är att införskaffa krukor till våra stora Svärmors Tungor (som jag nämnde i gårdagens Link Love-inlägg). Då min tanke är att måla ett par vanliga terracottakrukor i någon spännande färgkombo (läs, svart…) så måste jag införskaffa lite lack & färg. Så det blir mitt efter-jobbet-projekt idag. Sedan har jag lovat att ha en god middag klar när Roberto kommer hem.

Onsdag: Träna innan jobbet, jobba och träffa Hannisen efteråt. Förhoppningsvis får jag mig en haircut, dessutom!

Torsdag: Morgonträning även denna dag, är det tänkt. Därefter jobba, och sedan tror jag att jag hade en inbokad tvättid på kvällen, but I am not sure about that. Får gå ner och kolla…

Fredag: Lunchträning på jobbet och därefter är jag osäker på vad jag ska hitta på. Jag skulle egentligen gärna ta en lugn helg, jag säger typ det varje måndag och tisdag för att sedan vara helt utomordentligt rastlös när helgen väl kommer. Men jag hade bara velat… Göra något småskaligt. Pyssla hemma, kanske. Eller ta en kaffe på stan. Gå på loppis, second hand eller auktion.

Lördag: Ja, den där lugna helgen blir det ju inget av förstås, men vad gör väl det när vi ska fira fantastiska Jenniefers 35-årsdag på kvällen. Och förmodligen åker vi ut till Nordsjö Idé & Design och hämtar målarfärg för nu äntligen ska jag få måla hall och sovrum i en färg vi vill ha. Äntligen, alltså – ÄNTLIGEN!

Söndag: Lämnar söndagen öppen för förslag, och för en eventuell trötthet efter lördagens kalas. Men jag planerar att vara en duktig tjej/kvinna/person på lördagen så att jag kan göra något av värde på söndagen.

3 Comments

 1. Lina 8 augusti, 2017

  Hur kan man INTE titta på GoT är ju den största frågan?! 😂

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 8 augusti, 2017

   Preach, jag håller helt med. Tänker att en typ missar meningen med livet lite grann nästan. Nej, skämt åsido, men satan vad bra det är!

   Svara
 2. Jag fastnade redan vid böckerna, serien var bara ett stoooort plus <3

  Svara

Kommentera

Follow