Veckans planer

Jadå, här ligger jag på sängen. Helt utmattad efter helgen och för att jag av någon anledning inte kunde sova igår kväll. Ibland blir det dessvärre så för mig; trots att jag är supertrött så går det bara inte. Det är som om hjärnan vill gå igenom alla pinsamma och jobbiga upplevelser någonsin när en vet att en verkligen behöver sin sömn just den natten. Så trots att klockan bara är strax efter åtta så har jag gjort mig ordning för att sova. Skönt! Men här följer i alla fall 2017 års midsommarveckas planering.

Måndag: Ja, jag har jobbat idag. Haft en något jobbig arbetsdag till och med. Trött som bara den och dessutom en något obekväm diskussion på lunchen om städning… Ska aldrig mer klaga på någon som städar mycket, så mycket kan jag säga. Mer om det en annan gång. Hade inga planer idag, eller jo – städa, haha! Men det blev inte av. Istället har jag och Roberto myst framför en superrolig film och nu tänker jag mig något serieavsnitt i sängläge.

Tisdag: Inte heller tisdag har något på agendan. Mer än möten på jobbet det vill säga. Folk börjar ta semester vilket innebär fullspäckat mötesschema i min kalender. Men privat har jag knappt något alls. Vilket är skönt! Min plan är därför att ta tag i städningen av vårt hem.

Onsdag: Packa för midsommar, wooo! Jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig midsommarafton till ära, men jag fick ju trots allt väldigt mycket fina kommentarer om min gula klänning – så kanske blir jag påskkyckling till midsommar – vem vet?

Torsdag: Jobba sista dagen för den här veckan och sedan hoppar jag + Roberto, Anton & Jenny in i bilen och åker upp till Fjällbacka. Hallelujah, som vi längtat! Väl där väntar Hanna (och kanske fler, så mycket vet jag förstås inte) och vi styr skutan mot Dyngön! Där väntas en mysig, lugn kväll i sjöboden om jag inte minns fel!

Fredag: Midsommarafton bland kobbar och skär, det är ungefär meningen med livet just nu känner jag. Hannas familj firar en väldigt traditionsenlig midsommar och vi gäster rättar in oss i ledet. Binda kransar på förmiddagen efter ett morgondopp, sedan bort för att se öborna resa stången och därefter tillbaka och göra oss i ordning för dans och fika. På kvällen är det den sedvanliga midsommarmiddagen och jag kan nog sätta några hundra på att det blir uppträdanden av Hanna & hennes mamma.

Lördag: Förra året åkte vi ut med båten på lördagen så om vädret tillåter kanske det blir en repris. Annars hoppas jag på grillning och krabbfiske från bryggan, följt av en helkväll i sjöboden med sällskapsspel och gemenskap.

Söndag: Sista doppet på Dyngön, men förhoppningsvis åker vi tillbaka någon gång under året. Därefter blir det städ, ihoppackning, Hanna som kör oss till fastlandet igen och hemgång.

Jag är övertygad om att vi även detta år kommer att ha ett fantastiskt midsommarfirande! Ha en fin måndag, jag ska sova bort denna dåliga dag. 

4 Comments

 1. Daniella Chanelle 19 juni, 2017

  Vad är det du jobbar med? :)

  Svara
 2. Maxarna 20 juni, 2017

  Låter som en fullspäckad vecka.. Midsommar bland koppar och skär lät ju bara så mysigt precis så en midsommar ska firas.. Lägg det pinsamma bakom dig och ha en fin dag. 🌸

  Svara
 3. Emma 24 juni, 2017

  vilka gosiga tofflor!

  Svara

Kommentera

Follow