Veckans planer

Tydligen var förra veckans inlägg om mina veckoplaner uppskattat så jag tänkte köra det idag igen. Om än lite sent. Anledningen till att jag känner mig aningen motvillig till att göra det typ varje måndag är att det känns som att det nästan blir en press att ha intressanta aktiviteter var och varannan dag. Men jag får bortse från det, helt enkelt. Så vi kör igen, och ser vad ni tycker om den här veckan.

Måndag: Jag har inte gjort något särskilt idag mer än jobb, och det har varit så välbehövligt. Har ätit kycklingtacos framför Orange Is The New Black och ska försöka lägga mig tidigt. 
Tisdag: Alla mina favoritpoddar (förutom P3 Historia, P3 Dokumentär och de som har uppehåll) kommer med nya avsnitt på tisdagar, vilket är så himla bra. Gör tisdagsjobbet lite roligare. Efter jobbet ska jag träffa min lillasyster, men vad vi ska hitta på vet jag inte ännu!
Onsdag: Återigen en ledig kväll, inget planerat och jag tror att jag behöver även det. Lite mer Orange Is The New Black, och förmodligen städa lite inför torsdagen också.
Torsdag: Emelie kommer ner från Stockholm och ska sova hos oss hela helgen. Så mysigt! Vi har av någon outgrundlig anledning inte träffats sedan i oktober vilket är hur konstigt som helst. Men nu, äntligen!
Fredag: Emelie ska iväg hela dagen och hela kvällen så jag tror att jag och Roberto passar på att göra något mysigt tillsammans. Vad det blir vet jag dock inte ännu, vi är ju såna hemmamänniskor så jag kan tänka mig att det slutar med att vi bara tar det lugnt därhemma.
Lördag: Jag har endast planerat kvällen här då vi ska ut och dricka drinkar, Emelie, jag och några till. Ska bli jättemysigt. Inte spikat vart vi ska ännu, det bestämmer Emelie. Men kanske drar jag med mig henne på bakluckeloppisen också så kan vi äta frukost någonstans med. Hade varit mysigt!
Söndag: Jag och Roberto är väldigt sugna på att åka ner till Kungsbacka och gå på auktion. Så det lutar lite åt att vi nog gör det, och kanske följer mormor med en sväng också.

Och that’s about it! Känner ju att förra veckan hade mycket mer aktiviteter, framför allt spikade aktiviteter. Men å andra sidan älskar jag att vara ledig och fri på både kvällar och helger. Det öppnar upp för att vara spontan men samtidigt behöver jag inte känna mig bunden till något, eller planera runt något. 

3 Comments

 1. Mirre 12 juni, 2017

  Oh vad roligt det vore att gå på auktion

  Svara
 2. Daniella Chanelle 13 juni, 2017

  om du fortfarande inte har planer för ikväll rekommenderar jag en kvällspicknick på skansens krona, en promenad i haga och gigantisk kanelbulle-ätning på cafe haga!

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 13 juni, 2017

   Åh ja, det är verkligen så mysigt i Haga och vackert vid Skansen Kronan! Vi bestämde oss dock för middag på Magasinsgatan ikväll, äta ska en ju ändå! Och tyvärr bjuder Göteorg bara på 16-17 grader ikväll och tror tyvärr inte solen står på särskilt bra 😔 Men måste verkligen gå dit snart, brukade vara i Haga ofta innan vi flyttade till Stockholm, och Jacob’s (tillsammans med Sockerskorpan) var mammas go-to-ställe när jag var liten och hon drog runt mig i vagnen! Kanske föråt jag mig på kanelbullar då, äter nämligen inte det idag, haha.

   Svara

Kommentera

Follow