Spring fresh

langfredag

Det var ändå dags för en ny design, tycker ni inte? Jag har ändrat rätt mycket, men jag tror inte att ni kommer märka av det i särskilt hög grad. Nya typsnitt, ny meny (som jag är oerhört nöjd med!) och lite mer fokus på mina kategorier nu, tidigare låg ju skönhet till stor del i centrum. Men efter några år insåg jag att varken ni eller jag tyckte att det var speciellt kul längre. Och tiden finns inte riktigt där tyvärr. Nu kommer jag, i och med den här lille nystarten (känns alltid som en nystart när jag byter design), att koncentrera mig på annat istället. Men givetvis blir det en del skönhet ändå, för jag tycker att det är kul, men kanske inte på de premisserna som var förut. Nu blir det istället sådant som jag vet att både ni och jag gillar! Älskar hur ni interagerar med mig på alla sätt och vis, så att jag ändå får feedback på mitt innehåll. Men jag har också tagit mig tid att verkligen analysera min statistik för att se vad ni tycker om. Visade sig att de flesta av er föredrar precis det som jag själv faktiskt tycker om att blogga om, så mer av det i fortsättningen.

Om det ser knäppt ut, prova att tömma cachen!

_________________

Sjuk är jag fortfarande. Buuuu! Dumma, dumma influensan. Det har krupit upp mot öronen nu, så det susar och slår lock då och då. Väldigt obehagligt, har aldrig haft problem med öronen, så det är extremt ovant. Skönt i alla fall att jag har ledigt några dagar framöver. Att greja med designen tog mycket på krafterna, men var verkligen nödvändigt. Inte bara för att jag var trött på den förra, utan också för att jag behövde få utlopp! Och återigen få en mer unik design.

_________________

Fem saker jag hunnit med när jag har varit sjuk; kollat på alla avsnitt av Rebecka Martinsson, kollat klart på 13 Reasons Why samt den delvis animerade dokumentären Tower. Och just nu tittar vi på dokumentären Narco Cultura. Och tidigare på Deep Web. Ja, mycket TV-tittande, helt enkelt. Men det får en när en är sjuk. 

0
Follow

12 Comments

 1. Mirre - Sweetwords 14 april, 2017

  Så fint du fått det, tumme upp

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 16 april, 2017

   Tack fina Mirre! Får inte riktigt till det som jag vill i mobilen, men ändå :) ❤

   Svara
 2. Ida 14 april, 2017

  Såå fint! Kram <3

  Svara
 3. MALIN 15 april, 2017

  Vad fin du är! Kram

  Svara
 4. Bella 15 april, 2017

  Designen är verkligen superfin, har alltid älskat dina stilrena designer! Krya på dig Sanna, kram!

  Svara
 5. Johanna Utterberg 15 april, 2017

  Åh så fin den nya designen blev, du är ju så duktig och har verkligen kunskap om stil och hur du ska kunna anpassa designen bra! :) Superfin verkligen! Krya på dig och hoppas att du får en fin påskafton trots att du är sjuk.

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 16 april, 2017

   ÅH tack :) Har lite kvar att pilla med i mobilen, men annars så :) Och tack, det börjar bli bättre nu ❤

   Svara
 6. Ella Sevieri 15 april, 2017

  Suuuuuuuperfin design, as always!

  Svara
 7. Jeanette 18 april, 2017

  Ser jättefint ut :) Vad tyckte du om 13 Reasons Why? Hoppas du kryar på dig snart.

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 19 april, 2017

   Jag tyckte den var bra :) Lite konstiga reaktioner och kanske lite långsökt under vissa perioder, men jag ser gärna en säsong till :) Kram

   Svara
 8. Elin 19 april, 2017

  Jätte fint, som vanligt!

  Svara

Kommentera

Follow