PR & Policy

All kontakt hänvisas till info@sannasrum.se, jag svarar på så många mail jag hinner.

Samarbeten

Jag samarbetar gärna med företag som jag anser kan ha ett värde för min blogg och dess läsare. Jag lämnar alltid min genuina åsikt om produkter och tjänster som jag skriver om. Bloggen Sannas Rum är WordPressbaserad vilket betyder inga ”no-follow-länkar”. Jag jobbar ständigt med att förbättra min egen SEO med allt vad det innebär vilket även gynnar de företag jag samarbetar med.

Recensioner & sponsorer

Jag tar emot produktprover och testar dem alltid innan jag ger ett ingående omdöme. Jag kan inte garantera att jag kommer skriva om alla de produkter jag får skickade till mig, och jag kan meddela direkt att de företag/varumärken som inte är Cruelty Free inte kommer att skrivas om. Jag förbehåller mig också rätten att välja vad jag vill skriva om. Det går inte att köpa omdömen eller recensioner på min blogg, och jag skriver helt i enlighet med svenska, pressetiska regler. Allt skrivet innehåll är mina egna åsikter och upplevelser, därmed kan individuella erfarenheter och resultat variera.

Är du representant för ett märke eller en tjänst som mina läsare hade varit intresserade av? Maila mig gärna på info@sannasrum.se

Innehåll & Copyright

Allt innehåll; så väl text och bild som grafiskt arbete i bloggen är mitt eller gjort av mig om inget annat anges. Du är välkommen att använda mina verk, så länge det tydligt framgår att det är gjort av mig samt en länk till mig och min blogg. Överträdelser av upphovsrätt beivras.

Affiliates & Adlinks

Både affiliatelänkar och adlinks förekommer på Sannas Rum.

Disclaimer

Jag är utbildad Webbutvecklare och har läst HTML, CSS, Databaser (MySQL), PHP, JavaScript + jQuery & C#, samt läst kurser i Visuell Kommunikation, Projektmetodik, WordPress och Drupal. För mig är det dock en ständig utbildning och därför försöker jag lära mig nya saker inom webbutveckling hela tiden. Jag pysslar helst med mjuka jobb inom Frontend och älskar att greja i Photoshop.

Jag är inte utbildad inom makeup, kosmetik eller dermatologi, jag är en beauty junkie som har ett passionerat intresse för skönhet. De tips och råd jag ger mina läsare är helt och hållet baserade på mina egna erfarenheter och den information jag tagit till mig från andra håll.