Pinspiration : Modern Art Deco

Ja, nu kör jag på med min moderna Art Deco här. Jag försöker verkligen anamma detta hemma och så frön hos min man så att även han ska älska det här lite storskaliga, tunga och rika. Jag har hittat fina lampor, men dessvärre finns ju ingen som fraktar till Sverige! Jag saknar verkligen den här typen av grejer i vårt land, det verkar knappast gå att få tag på. Jag tror nästan att det är auktion och loppisar som gäller, och försöka kolla om en hittar småsaker online från utlandet. Tänk om en hade ett mansion, eller en stor våning, eller ännu bättre; en warehouse-lägenhet! Då hade jag nog gått typ, all in. Men nu försöker jag istället att hitta vägar att gå utan att behöva byta ut allt vi har hemma. Som tur är har jag omedvetet faktiskt köpt lite grejer till vårt hem tidigare som en nog kan väga in i denna stil. Det är ju det att jag inte har kunnat namnge och därmed söka på vad det är jag har önskat och letat efter. Men nu börjar jag få kläm på vad det är jag söker. Samtidigt, och som jag redan skrivit, så vill jag inte att mitt hem ska kännas som att någon har spytt Art Deco över det, utan mer en personlig prägel och tolkning utav stilen. Hänger ni med?

0
Follow

4 Comments

 1. Daniella Chanelle 17 maj, 2017

  Jag älskar dina collage!

  Svara
 2. Ditte 17 maj, 2017

  Jag tror jag hänger mer lite grann. Men en del saker kräver ju luft och rymd. Men man kan hitta fina mindre saker spm kan passa in.
  Tänker lite på detta ”tema” sedan mitt besök på ”Le petit pain” på Avenyn, där jag åt lunch på nyårsafton när jag jobade i Göteborg. Men jag har ju även tidigare funderat…
  Philippe Starck har ju en del….
  Spännade att följa med vidare.

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 22 maj, 2017

   Ja, det jag menar är väl egentligen lite att det finns trender och att jag inte gillar att följa en trend/stil/epok slaviskt, utan typ blanda och sätta en personlig prägel på alltihop. Så att det inte känns som plockat ur ett magasin eller en guide i hur en vis stil ska se ut, utan att det känns unikt och personligt :) Men det är då detta jag drar mig mycket till. Och Philippe Starck har gjort mycket snyggt, jag gillar framför allt det han gjort för Kartell. :)

   Svara

Kommentera

Follow