Önskelista maj

Inlägget innehåller reklamlänkar.
Önskelista wishlist inredningsönskningar Samsung Svenskt Tenn AH Belysning Lampa Ellos House Doctor MOR Jysk Stolar Ton No 30 Stol Jotex Sittpuff Inredning Sannas rum sannasrum
1. TV HÄR / 2. Taklampa HÄR / 3. Spegel HÄR / 4. Golvlampa HÄR / 5. Sittpuff HÄR / 6. Kudde HÄR / 7. Stol HÄR / 8. Stol HÄR / 9. Doftljus HÄR / 10. Tvål HÄR / 11. Små krukor HÄR
 

Tiden bara flyger förbi. Förvisso la jag inte ut aprillistan förrän den elfte april, men det känns ju knappast som att det har gått 22 dagar sedan dess. Jag kan inte förstå att om lika många dagar framåt är det den 25 maj, en ledig Kristi Flygaredag där jag utan tvekan grejar med renoveringen av vårt nya hem. Den helgen kommer förmodligen bestå i att måla, måla och måla. Om jag känner mig själv rätt! Och om jag inte redan gjort klart det mesta, hehe.

Idag listar jag det som står på min önskelista till nya lägenheten. Har bestämt mig för att fokusera all ekonomi på att införskaffa de saker vi verkligen vill ha. Gjorde ju en beställning på Nelly häromdagen, men är rätt säker på att det inte blir särskilt mycket mer shopping på modefronten. Dock nu när jag får ”tillbaka” alla mina kläder från Stockholm i och med flytten så kommer jag med största sannolikhet känna ny inspiration i garderoben ändå. Så, fokus på inredning!

_________________
 

Ser ni något ni gillar?
 

0
Follow

4 Comments

 1. Julia 3 maj, 2017

  Jag blir nyfiken, vad är tanken med spegeln? Iom att den är i rosé?

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 5 maj, 2017

   Oj, alltså min tanke är att det inte blir en funktionsspegel på det sättet utan mer något vackert att ha på väggen typ. Om du förstår hur jag menar? Att istället för att ha en tavla någonstans så har en en sådan spegel. Det är ju ingen spegel som en sminkar sig i direkt, även om det nog blir fördelaktigt för själva spegelbilden, men inte särskilt snyggt i dagsljus, haha!

   Svara
 2. Mirre - Sweetwords 3 maj, 2017

  Mycket snygga grejer, vill ha kuddpallen och kudden

  Svara
 3. Agnes 4 maj, 2017

  golvlampan 😍👌🏼

  Svara

Kommentera

Follow