Om mig

IMG_5555
Foto: Amanda Jona @ spontan.blogg.se

SANNA

Mitt namn är Sanna och jag är 25 år gammal, ursprungligen från Sveriges framsida – Göteborg. Nu bor jag i Stockholm, närmare bestämt på Hägerstensåsen, och det sedan i mars 2015. Mellan 2013 och 2015 läste jag en tvåårig yrkeshögskoleutbildning inom webbutveckling på YRGO Göteborg, och nu jobbar jag som webbkommunikatör och utvecklare på ett affiliateföretag inriktat mot bloggare. Framför allt blir det mycket grafiskt, mycket kontakt med bloggare och annonsörer, lite eventplanering, sociala medier och annat smått och gott. Jag älskar mitt jobb, det är allt jag någonsin hade kunnat önska mig! Min utbildning förde mig till huvudstaden, där jag fick en praktikplats på företaget där jag nu är anställd. Tanken var dock att bara testa på Stockholm i 6 månader i och med praktiken och sedan flytta hem till Göteborg och min fästman igen. Men det blir ju aldrig riktigt som en tänkt sig, och i april flyttade han också upp till Stockholm då vi hade turen att inte bara ett förstahandskontrakt utan två (först på en etta, sedan på en tvåa). Nu har vi en liten tvåa tillsammans här, och i slutet av november 2015 flyttas alla våra tillhörigheter upp till vårt lilla hem från vår gamla lägenhet i Göteborg.
Sedan den 28 november 2014 har jag varit förlovad med mitt livs kärlek och bästa vän, Roberto. Vi har varit ett par sedan 16 september 2011, och sambos sedan 1 december 2011. Sommaren 2016, närmare bestämt den 6:e augusti, säger vi ja till varandra och firar därefter med vänner och familj utanför Göteborg.
På fritiden kikar jag gärna på serier, dricker massor av te, umgås med vänner, tar ett glas Prosecco eller övar på den där perfekta eyelinern framför min sminkspegel. Dessutom har jag och min kille fått ett stort intresse för att laga mat, och gärna näringsrik och nyttig mat.
Om du är nyfiken på människorna i mitt liv så har jag uppdaterat det inlägget och ni kan kika på det här.

BLOGGEN

Sannas Rum har funnits sedan 2007, och är alltså inne på sitt åttonde år. Genom åren har jag gjort mycket, men nu har jag hittat hem med den; jag bloggar mycket om skönhet och vårt förestående bröllop. Jag bloggar också på Beauty Boulevard, ett skönhetsmagasin som jag startat tillsammans med min fantastiska vän Cajsa.

HOBBY & FÖRETAG

Jag driver ett eget företag där jag tidigare gjort olika designjobb, framför allt bloggdesigner. Nu känner jag inte riktigt att tiden eller lusten finns längre, så det ligger på is. Istället lägger jag min tid på skönhetsmagasinet Beauty Boulevard som jag har startat tillsammans med en av mina närmsta vänner Cajsa. Dessutom sköter jag sociala medier för några olika företag, och hjälper dem med marknadsföring och digitala strategier. Det är jätteroligt! Därtill har jag förstås bloggen, med allt vad den innebär – events, skriva inlägg, fota och designa.