Nagelfix

I lördags innan jag först mötte upp Hanna för en kaffe och senare hamnade på Bee Bar, så var jag och gjorde mina naglar. Stället heter NOLESS Beauty Bar och är ett relativt nyöppnat ställe precis där Valentina & Francisco bor. Vi har gått förbi otaliga gånger och Valle har gjort både naglar och spraytan hos dem med gott resultat. Tanken var nämligen från början att vi skulle göra det tillsammans, men dessvärre fanns det knappt några tider. Så jag gjorde själv istället, orkade inte vänta längre, haha! 

Den här gången var jag fast besluten om att göra en ljusrosa ombre, har sett det på så många och tycker att det är snyggt & fräscht. Jag brukade alltid göra gele förut men då de endast gjorde den typen av naglar i akryl så tänkte jag att jag kan prova det igen. Gjorde det vid ett tillfälle när vi var i USA för typ 8 år sedan, men har sedan dess gjort gele. Dock är jag supernöjd och vill minnas att när jag gjorde akryl sist så satt de verkligen som berget.

Så, väldigt nöjd är jag! Jag har ju inga superfina naglar annars, tycker inte jag själv. Men när jag går och gör dem så känns det som att både händerna (som verkligen är mini-bebishänder) och naglarna blir så mycket finare. Framför allt när jag kör en ballerinaform – då blir de nätta och fina. Och då kan även förlovnings- och vigselringen få komma till sin rätt!

5 Comments

 1. lisa rönnberg 13 juni, 2017

  Så akryl sitter bättre än gele? Får aldrig något riktigt grepp om fördelar och nackdelar med gele respektive akryl, hmm. Naglarna var väldigt fina i alla fall! :)

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 13 juni, 2017

   Vag jag förstår är det individuellt vad som funkar bäst, att det beror på ens egna naglar. Däremot vet jag att akryl inte används lika mycket längre då det är så starkt. Men för vissa funkar akryl bättre och för andra gele ☺️ Jag tror och hoppas att akryl funkar bra på mig ☺️ Tack! 😘

   Svara
 2. Jeanette 13 juni, 2017

  Blev ju jättesnyggt. Så tråkigt att ha ett jobb där man varken får ha långa naglar eller nagellack :) Hade dock nagelförlägning förra året när jag var mammaledig.

  http://nouw.com/fruthomsen

  Svara
 3. Jenni Lenita 14 juni, 2017

  Superfina naglar och helt underbar färgkombo 😍👌
  Jag har riktigt små händer och korta fingrar (min 8 åriga son har typ lika stora som mig) så när jag har fixade naglar i längre ballerina modell så ser mina fingrar lite slankare och längre ut, vilket framhäver smyckena 😉

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 15 juni, 2017

   Stort tack! Ja men samma här, har prinskorvfingrar i vanliga fall, men de ser så mkt slankare ut när en har långa, ballerinaformade naglar :)

   Svara

Kommentera

Follow