Link Love #2

Ja, en dag sent, men vad gör väl det? Igår firade vi bröllopsdag om någon mot förmodan missade det. Jag hann även med att koka saft, måla brickor och sy två kuddvar. Men mer om det en annan gång tänker jag mig. Det var rätt uppskattat förra veckan med min länkkärlek, så därför tänkte jag köra vidare med det den här veckan också. Och först ut har vi Frida, som ju också är den som har inspirerat mig till att köra detta koncept fullt ut.

Bildkälla: fridagsvensson.se

Frida G Svensson – Female Empowerment, vad kan du göra?

Frida och jag delar mycket, känner jag. Vi är liberaler, feminister och gillar att blogga. För att ge er tre gemensamma nämnare. Bland hennes oerhört fantastiska inlägg – det här är en blogg ni borde följa, säger jag bara – hittade jag denna guide i female empowerment. Helt enkelt vad du kan göra för att gynna systerskap och vara en del av att främja andra kvinnor. Även om det känns självklart och helt naturligt så känns det ibland som att alla behöver påminna sig själva om att vara medmänniskor.

_________________

Foto: Therese Romell

Simplicity – Växtlighetens betydelse och en utmaning!

Ja ni kanske inte har undgått att märka att jag gillar växter? Senast för några timmar sedan fick ni er en uppdatering om min svarta klöver (som jag lyckats vattna lite för mycket den med, blir så trött på mig själv… Den är vid liv, men måste rensa den lite grann) och jag väntar med spänning på alla mina sticklingar. Hur som helst, Jannice inlägg om växter innehåller såväl spännande fakta och kuriosa som en liten utmaning. Jag har redan antagit den då jag har två superstora Svärmors Tunga ståendes hemma nu. Behöver jag säga att jag letar febrilt efter krukor? Älskar inlägg som det här i allmänhet, och Jannices inlägg i synnerhet.

_________________

Bildkälla: ninacaroline.se

Nina Caroline – Jag kom aldrig över dig

En av mina nära vänner Emelie är en skribent utan dess like. Jag längtar verkligen tills jag kan gå till en bokhandel och införskaffa något hon har skrivit. Det här inlägget går rakt in i hjärtat, det handlar om hur vi någonstans tävlar i sorg. Tävlar om hur snabbt vi kommer över sorg, hur snabbt vi bearbetar. Men samtidigt hur vi också förväntas att hela tiden komma över saker. Men måste vi verkligen det? Emelie är en enastående skribent och vän; hon är rolig, allvarsam när det behövs, djup men ytlig ibland. Precis alla de komponenter jag söker i en vän. En pottpurri av känslor, karaktär och gemenskap.

_________________

Bildkälla: vardagskonst.se

Vardagskonst – jag plus en till.

Ja, det här inlägget hade ju varit veckogammalt om jag publicerat igår, men nu är det lite drygt en vecka gammalt istället. Som ni vet älskar jag Sandras blogg; den är så harmonisk, hon tar så vackra bilder och är duktig på att beskriva sitt liv i textform. Jag dras alltid med och finner ro i själen när jag läser hennes inlägg. När jag så insåg att detta var ett inlägg där hon berättar att de ska få tillökning så blev jag förstås både glad och helt varm i hela kroppen. Barn måste vara underbart, och den där känslan att plussa måste vara fantastisk likaså.

 

7 Comments

 1. Kirstine 7 augusti, 2017

  Jätte härlig post! Tack för inspiration till nya spändande personer och bloggs att följa🙏

  Svara
 2. Jenn - forever abroad 7 augusti, 2017

  Åh, så härliga tips! Du fick mig att vilja klicka in hos alla och läsa deras inlägg. Älskar tips och länkkärlek <3

  Svara
 3. Sandra Bergström 8 augusti, 2017

  Men fina snälla du! Tack!! Blev så glad när jag såg detta! ❤❤❤

  Svara
 4. Ninacaroline 9 augusti, 2017

  MEN!!!!!!!!!!!!!! <3 Sanna…………… Blir helt tom på ord. Det händer sällan. Du skall veta att jag älskar dig.

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 9 augusti, 2017

   Och jag älskar dig, min fina, fina vän ❤️
   (Jag måste bara påpeka – det är huge nerd factor på detta – men din kommentar kom in 13.37. Tkr det säger en hel del om dig!)

   Svara

Kommentera

Follow