Last Minute Midsummer

Sådär ja, nästan ett år har förflutit sedan i firade midsommar på Dyngön, och snart är det dags igen. Jag är förmodligen på det klara med vad jag ska ha på mig, men å andra sidan blir jag enormt shoppingsugen när jag spanat runt på tre stora kedjors utbud. I detta inlägg får ni tre klänningar från tre butiker; Gina Tricot, H&M & Zara. Förhoppningsvis är de tillgängliga för er, så att ni slipper lägga ödet i Postnords händer, men de går förstås att beställa på nätet också om en är en daredevil, hehe. Detta är i alla fall 9 av mina favoriter, framför allt de från Zara är hur fina som helst.

Från Gina Tricot: 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Från H&M: 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Från Zara: 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

4 Comments

 1. Daniella Chanelle 15 juni, 2017

  älskar blommigt! har klätt mej typ enbart i svart senaste åren så ska vara supersomrig denna sommaren. xx

  Svara
 2. Mirre 15 juni, 2017

  Ohh älskar dem allihopa, påminner lite om den jag ska ha =D

  Svara
 3. Valentina 15 juni, 2017

  Vad ska du ha på daaajj?
  Ja tycker nog 1an var finast! Åh så fin!
  Puss

  Svara

Kommentera

Follow