Julvisning hos Polhem PR

God eftermiddag! Min dator är fortfarande i Göteborg, men jag hoppas att jag får den på söndag. Hur som haver så var jag på Polhem PRs pressvisning inför julen tidigare idag, och herre göstanes vad mycket fint det är som kommer. Häng med bland mina favoriter nedan!

DSC08866
Efter alla våra underbara bröllopsgåvor så behöver jag knappast fler skålar eller egentligen något alls gjort av glas. Ändå kan jag inte sluta dregla över alla vackra kreationer från Nachtmann*.

DSC08868
Indiska* kommer med så otroligt mycket snyggt till vintern. Kan knappt vääänta! Måste verkligen hålla utkik, sätta timer på mobilen så att jag går förbi minst en gång i veckan. Representanter från företaget var på plats och berättade att Indiska inom kort går in i en helt ny era. Det märktes verkligen bland deras nyheter!

Namnlöst-47
Till vänster: Märket Spiegelau*, och ni ser faktiskt en skymt, om än otydlig, av våra nya champagneglas – vi fick fyra av dessa i bröllopspresent. Nu måste jag bara ta mig ut till MOS och Royaldesign så att jag kan införskaffa några fler!
Till höger: Lite jul från Jotex, där jag inom kort kommer lägga en någorlunda stor beställning hos dem då vi behöver rätt mycket nya textilier till vårt hem. Jag har dessutom hittat en fin och praktisk sänggavel där.

DSC08870
Lulu Carter har ju inlett en karriär som designer, utöver att inreda – Lulu Carter Design*. Jag föll pladask för dessa underbara brickor. Inte för att jag skulle behöva fler brickor, men jag kommer hålla utkik hos Royaldesign.se* för att se om de får in dessa nyheter snart – loved them!

DSC08858
Lumene har verkligen lyckats med designen här tycker jag, guld känns alltid lite extra lyxigt.
polhem2
Faktum är att jag aldrig provat Invisibobble, men nu ska det bli ändring på det då jag fick med ett prov hem i min goodiebag.

Det fanns även en del skönhetsmärken och produkter på plats, bland annat var det nya märket 3ina på plats. Ett av mina favoritmärken representeras av Polhem, nämligen Lumene, så jag är så glad att jag fick komma dit och klämma lite mer på dem. Dock kommer det en ny visning i oktober med mer skönhetsfokus, vilken jag ser fram emot. Denna var mycket fokus på inredning, men jag tycker ju det är så kul med just inredning. Dessutom nu när vi håller på att göra om hemma – då blir det extra kul!

1 Comment

  1. Ditte 1 september, 2016

    Vad mycket fint som kommer och väldigt roligt att få tips om var jag kan hitta dessa. Tack!
    Och även om man har det mesta (jag…) så är det roligt att byta ut en del gammalt.

    Svara

Kommentera

Follow