Grått är flott

Både mina svarta och lila ljus är nu slut, så jag har gått vidare till att använda mina gråa som jag köpt på The Flying Tiger. Jag älskar att tända ljus, så också på sommaren, och ljusstakarna ska alltid ha ljus i sig hemma hos oss. Även om jag älskar det gråa, och kanske framför allt i kombination med ljusstakarnas metall, så känner jag att jag verkligen måste införskaffa fler lila och svarta ljus också. Det var så himla fint!

Begonian står just nu kvar högst upp på hyllan i vardagsrummet. Jag har ännu inte löst en finare kruka till den… Men snart ska den få lite krukkärlek. Det farliga med att ställa krukväxter på en höjd tycker jag är att en lätt kan glömma av att vattna. Kanske framför allt om en endast mäter 164 centimeter över marken. Och just denna växt måste jag plocka ner för att vattna, annars är det vatten överallt kan jag säga. Jag längtar tills begonian växt till sig lite grann, som jag skrev i förra veckan var den en aning nött på vissa blad.

 

8 Comments

 1. Sandra Thunberg 8 augusti, 2017

  Dööör på ljusstakarna, vill ha! 😍

  Svara
 2. Ditte 8 augusti, 2017

  Jättefint med de grå ljusen till mässingen. Tack för tipset! Och lila eller svarta ljus hade jag aldrig komit på. Inser att jag är ”gammal”. Och det är jag ju förvisso. Men jag kan fönya mig hoppas jag. I alla fall när du kommer med så bra tips. Ska också köpa hem grå ljus och testa till min ”knut”. Och sedan kan jag känna lite sorg över de malm och mässingljusstakar jag skänkt bort. Ett tag var de ju hopplöst ute så jag är glad att ”Knut” finns kvar.
  Önskar dig en fin vecka som jag sett kommer att bli blandad.
  Kram!

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 13 augusti, 2017

   Nehej, du är då inte gammal Ditte. Jag tror att om en övar på att tänka lite utanför sin box och utanför sin ram så blir en bra på det till slut. Det här har jag hämtat från en vän, hade inte tänkt tanken på att köra några andra ljus än vita innan dess. Så en inspireras förstås hela tiden :) Kram

   Svara
 3. Saga Mariah 9 augusti, 2017

  Fint!

  Svara
 4. Ninacaroline 9 augusti, 2017

  Så fint <3 Men har insett att de ljusen är så sjukt känsliga för värme. Så om man har dem i ljusstakar nära fönstret så ser de ut som ledsna korvar efter en stund. Men det kanske jag sa när vi sågs sist hehe

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 9 augusti, 2017

   hahaha! Nej, det kan jag inte minnas! Nu har jag flyttat knuten till fönstret där vi har en del sol… Får kanske flytta om igen då, haha :)

   Svara
 5. Jeanette 10 augusti, 2017

  Älskar allt du gör 😍 Har uppdaterat inlägget med recept, trodde jag hade skrivit med det ☺️

  Svara

Kommentera

Follow