Godmorgon, förkylning!

Godmorgon från den här sjukstugan! Jag var nog lite för snabb på bollen (om bollen innebär att vara frisk). Kände mig verkligen jättedålig igår då jag var sådär paralyserande trött hela dagen. Ni vet, inte som när en sitter och gäspar, utan när kroppen och hjärnan bara är totalt utmattade och att få sova hade känts som en befrielse. Vi hade dock bokat en middag med Valentina och Francisco på kvällen, så min plan var att inta vilorummet på jobbet efter att jag var färdig med mina sysslor. Dessvärre satt det så mycket folk utanför så jag vågade inte… Kände mig så töntig, men ja. Det kändes typ lite privat att gå och ta en nap efter jobbet på jobbet, även om rummet är till för det. Ni kanske förstår? Eller så förstår ni inte, men jag kunde i alla fall inte med. Tror dock att jag borde ha gjort det, kände mig verkligen inte särskilt rolig som sällskap.

Vi åt i alla fall tapas (eller wapas = wine + tapas, som det kallades) på Barrique på Berzeliigatan. Jag vill jättegärna gå dit igen. Min smak har inte återvänt tyvärr så jag känner inte vad jag äter. De andra verkade dock tycka att det var gott. Mer om det senare!

Nu ska jag i alla fall jobba så gott det går. Huvudet är tungt som bly, men jag har lite grejer som jag känner att jag måste fixa inför nästa vecka. 

0
Follow

3 Comments

  1. Agnes 20 april, 2017

    Krya! 😘

    Svara
  2. Jenni Lenita 21 april, 2017

    Åh så tråkigt att höra, krya på dig vackra 💕

    Svara

Kommentera

Follow