Gillar du mina kollage?

Inlägget innehåller reklamlänkar. 

Tänkte bara tipsa er om att jag nu har börjat göra kollage åt Adviral igen! Jag gjorde ju det när jag jobbade där, och jag minns att jag tjatade massor om att vi skulle bygga en lösning så att duktiga personer därute kunde bidra med kollage. Det har nu mina superduktiga, forna kollegor gjort och nu kan en alltså ansöka om att få göra kollage som en får en liten bit av kakan för.

_________________
 


Ett av kollagen du kan hitta på Adviral som jag har gjort!

_________________
 

Jag tycker i alla fall att det är en win win situation – att jag kan dela med mig av vissa kollage som andra kan använda sig av. Jag tjänar lite och men de som lägger upp tjänar förstås mest. Det känns ändå rättvist, eller vad tycker ni? Just nu finns två inredningskollage från designonline.se uppe som jag har gjort. Det enda du behöver göra är att logga in på Adviral, klicka på Collages och leta upp ett kollage du gillar (kanske något av mina?), ta koden och klistra in det i ett inlägg.

0
Follow

9 Comments

 1. Mirre - Sweetwords 16 maj, 2017

  jag tycker jättemycket om dina kollage och sådana här inlägg, väldigt stilrena och snygga

  Svara
 2. ljuva julia 16 maj, 2017

  Ditt collage är fantastiskt, och det är en jättebra idé att låta andra dela med sig av sådana :)

  Svara
 3. Martina 16 maj, 2017

  Om jag hade haft en blogg hade jag lätt använt något av dina kollage nån gång ibland! =)

  Svara
 4. Tack för tipset om Adviral! Jag har samarbeten med tourn ibland men känner att de har tappat stinget det senaste, inget som riktigt intresserat mej.

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 16 maj, 2017

   Åh ja okej! Jag testade Tourn för flera år sedan men jag kände inte heller att det fanns så många partners jag önskade samarbeta med. Dock så kör Adviral framför allt affiliate, men jag trivs bra med att fortsätta köra med dem i min blogg :)

   Svara
 5. Ditte 16 maj, 2017

  Jag är väldigt förtjust i de collage som du gjort och ska i veckan titta in och se fler. Gillar verkligen dina tips! Stort tack!

  Svara

Kommentera

Follow