Ett hem. Vårt hem. 

Har provisoriskt ställt typ all dekoration i fönstrena tills de hittar en plats. 

Godkväll! Jag är totalt utmattad. Klockan har bara passerat nio mer några minuter men det känns som att den är efter tre på morgonen. Men – vi har flyttat in! Flytten gick – hör och häpna – helt utan missöden. Allt har hållit sig helt i lådorna och flyttgubbarna var galet proffsiga. 

Så igår kom vänner och syskon hit för att fira lite. Vi skålade med champagne och kollade på Eurovision – men jag kollade inte mer än på Sveriges bidrag faktiskt. Gick runt och plockade och pillade istället. Så mysigt! Nu ser jag fram emot själva inflyttningsfesten som vi tänkte ha i början av juni. Då blir det förhoppningsvis lite mer energi och trevligt, var så fruktansvärt trött igår. Och idag också för den delen…

Idag vaknade jag tidigt. Vi skulle tvätta men fel dag var bokad och det gjorde faktiskt detsamma med tanke på att jag knappt hittar någonting i kaoset. Så jag bokade om den till helgen som kommer. Vid 11-tiden åkte vi mot Ikea, åt lunch, handlade massa småsaker som insatser till kökslådorna, nya handdukar och växter. Sedan åkte vi vidare och handlade mat. Sist men inte minst åkte vi förbi Jysk och köpte stolarna i det här inlägget. Det blev så bra! Ska visa så fort vi fått ordning på köket.

Nu är det kaos i alla rum här, men vi ser en ände på det. Vi har gjort galet mycket idag, och mer lär ske i veckan som kommer. Är så himla glad, men också helt slutkörd. Så jag prioriterar sömnen nu, orkar inte lyfta ett finger mer den här kvällen! 

0
Follow

11 Comments

 1. Daniella Chanelle 14 maj, 2017

  I vilken stadsdel har ni köpt lägenheten? :)

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 15 maj, 2017

   Vi kör på hyresrätt :) Det är ett lägenhetsbyte vi har gjort där vi bytte till oss denna mot den vi hade i Stockholm.
   Den ligger i Örgryte, Jakobsdal/Sankt Sigfrids Plan :)

   Svara
 2. Camilla 14 maj, 2017

  Vill seeee meeeer!

  Svara
 3. Agnes 15 maj, 2017

  Låter underbart. Nu längtar jag till vi får se mer!

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 15 maj, 2017

   Åh jag tycker också det ska bli så kul att få visa mer. Men måste bara komma i ordning lite mer innan jag kan visa, hihi :)

   Svara
 4. Bella 15 maj, 2017

  Åh vad roligt att ha flyttat in!

  http://nouw.com/bellss

  Svara
 5. Alice 15 maj, 2017

  Skönt att flytten har gått bra!

  Svara
 6. Johanna Utterberg 15 maj, 2017

  Men åh vad roligt att ni har flyttat nu och kan tro att ni är trötta i och med flytten. Måste vara roligt att äntligen vara på plats och att få fixa med inredning och allt som hör till! :)

  Svara
 7. Ditte 15 maj, 2017

  Så roligt för er! Jag gläds också! Härligt att flytten har gått bra. Att du är helt slut förstår jag. Ser fram emot att få se mer när du har hunnit. Får så bra inspiration av dig.
  kram!

  Svara

Kommentera

Follow