En osminkad lördagsmorgon

Åh, äntligen lördag. Jag tycker det har varit lite dåligt med bilder på mig här i bloggen, narcissist som jag är och så vidare. Nej, skämt åsido, men det kanske blir opersonligt att bara ha foton från hemmet, på andra och stilleben här jämt och ständigt. Så jag tog två av mina bästa vänner – kaffekoppen (och då framför allt lördagsmorgonens kaffekopp!) & kameran – och knäppte lite bilder. Och som ni kanske ser har jag klippt av ungefär 15 centimeter av håret. Så himla skönt! Och när jag tittar på de här bilderna så ser jag nästan blond ut? 

Vi ligger kvar i sängen trots att det närmar sig lunch. Med kaffekoppar, öppet fönster och vita lakan. Bästa känslan, jag älskar verkligen lördagar. Igårkväll mötte vi upp vänner och gick till Bar Himmel. Vi drack rosé, Prosecco och lite öl. Solen riktigt gassade uppe vid Poseidon så det var en mycket härlig kväll. Och det var även skönt att det verkligen blev en after work, som inte eskalerade i något mer. För idag mår vi bra! Vi gick till och med och la oss innan elva, vilket gjorde att jag vaknade utvilad imorse. Vilket inte är en vanlig känsla för min del.

Om en liten stund ska vi iväg och köpa present till kvällens huvudrollsinnehavare Jenniefer som fyllt 35 år i veckan. Ska bli en mysig kväll, det är ett stort gäng som ska hem till dem och fira. Har inte ens börjat fundera på vad jag ska ha på mig, men vi får se helt enkelt. Nu tänkte jag lägga en ansiktsmask faktiskt, jag har inte gjort det på God knows how long (förutom over night fuktmask). Och börja städa!

Glöm inte att trycka på  här nedanför om ni tyckte om inlägget. 

11 Comments

 1. Jenn - forever abroad 12 augusti, 2017

  Mysig lördagsmorgon. Jag gillar också dem, min spenderades i en sommarstuga på landet med goda vänner. Vi hade en mini-kräftskiva igår och alltså även om jag inte drack mycket alkohol alls så var vi inte i säng efter 3, och gud vad jag inte är van att vara uppe så sent. Haha, jag älskar också de tidiga kvällarna ;) Så blir lugnt resten av helgen.

  Och du, kul med selfies – det kan du absolut blanda in mer av i bloggen!! :)

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 13 augusti, 2017

   Åh, nu blev jag glad! Kul, ska lägga upp lite mer, kände ju mig råsnygg i helgen så imorgon kommer lite bilder från min lördag.

   Ah men gud, jag förstår. Det var lite samma för mig igår, drack inte särskilt mycket egentligen, men kom i säng sent och sov till halv tolv idag… Så tråkigt att sova bort en halv dag tycker jag, när en som jag bara är ledig 2 dagar per vecka. Men samtidigt hade jag väldigt trevligt igår, så det får väl gå an någon gång ibland. Det låter i alla fall som att din fredag var väldigt bra, minikräftis låter absolut inte fel, och inte sommarstuga på landet heller för den delen!

   Svara
 2. C 12 augusti, 2017

  Brukade inte du göra dina fransar? 🙂

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 13 augusti, 2017

   Jo, jag har haft uppehåll nu, gjorde senast i juni. Hon som gör mina fransar brukar vilja att jag vilar lite emellanåt så att jag inte belastar mina egna alltför mycket. I slutet av den här månaden ska jag börja igen ☺️

   Svara
 3. Helena Roth 12 augusti, 2017

  Vilken vacker mugg! Och i mina vita lakan sover jag som allra bäst. Underligt det där, så mycket det påverkar.

  Svara
 4. Mirre 13 augusti, 2017

  Mitt hår är i stort sett blondt nu i alla fall i längderna ska till frissan på tors och ordna till det =D. Så fin du är, har likadan morgonrock fast lila =D

  Svara
 5. Lilla O 13 augusti, 2017

  vilken skönhet 😍

  Svara
 6. Valentina 13 augusti, 2017

  Snygg Sanna 🙈

  Svara

Kommentera

Follow