En midsommarnatts dröm

Hej gosisar! Fredag idag, finally, och en vecka kvar till Sveriges favorithögtid midsommarafton. Vi ska för andra året i rad åka ut till Hannas sommarställe på Dyngö utanför Fjällbacka. Förra året var verkligen superlyckat på alla sätt och vis så jag ser fram emot det. Har dessutom sett i Facebookeventet som skapats för ändamålet att sällskapsspel ska medtas – och jag äääälskar sällskapsspel.

Förra året var som sagt galet mysigt. Vi var ett härligt gäng som åkte ut, band kransar, fiskade, åkte båt och brände oss. Vi badade nakenbad på morgonen och spontanhoppade från bryggan på natten. Grillning, midsommarmat, sitta uppe till sent och fiska krabbor hann vi också med att avverka. Det var minst sagt underbart.

Så, om mindre än en vecka åker vi upp igen. Har lånat mammis lilla bil och vi åker upp med Anton & Jenny, och antar att vi blir hämtade med båt i Fjällbacka. En sak som är oerhört positiv därute dessutom är att det är nästan fullkomlig radio silence. Det finns typ ett ställe som har täckning, resten är bara fullkomlig avkoppling. Och det mina vänner, är så behövligt ibland. Så, nu räknar vi ner för ytterligare en midsommar i Bohusläns övärld!

9 Comments

 1. Mirre 16 juni, 2017

  Men ohh så härligt, förstår det kommer bli tokmysigt och sällskapsspel kan inte bli bättre

  Svara
 2. Charlotte 16 juni, 2017

  Gud va mysigt! :) Jag älskar också sällskapsspel!
  Vi ska fira ihop med min syster. Åka till något firande och ta med lite fika. Väldigt enkelt då båda barnen är såpass små. Men man vill ju ändå fira deras första midsommar :)

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 26 juni, 2017

   Åh vet du? Jag känner också att jag nog börjar komma in i den mentala åldern där jag nog kommer uppskatta lugna midsomrar framöver :) Trots att jag inte har några barn, hehe. Hoppas att ni hade det mysigt 🎀

   Svara
 3. Jeanette 16 juni, 2017

  Vad härligt, hoppas ni får det lika bra i år :) Vi har inga planer ännu för midsommar, jag jobbar dock till kl 13.15 på midsommarafton men sen är jag ledig resten av den helgen. Få se vad vi kommer på att göra :)

  Svara
 4. Valentina 16 juni, 2017

  Åååååh ja vill också ❤️❤️
  Vilka super fina bilder ! Och åh kortet på franny😍
  Ni kommer ha det helt magiskt ! Puss

  Svara
 5. Unia 16 juni, 2017

  Åh det låter såå mysigt! 😍

  Svara
 6. Hanna 17 juni, 2017

  ❤❤❤❤

  Svara
 7. Jennifer Queen 18 juni, 2017

  Åh så härliga bilder :D

  Svara

Kommentera

Follow