En glömd kväll

kvallen

Från en kväll på Göteborgs breda gata – Avenyn. Jag la aldrig upp dessa bilder då jag… inte orkade? Har varit mentalt utpumpad länge nu. Jag hoppas att det kommer till ett slut snart. Vi hade i alla fall en bra kväll. Här var vi på Mr P som ligger uppe vid Götaplatsen. Ser fram emot fler after works med min donna där. Och på Bellora, dit vi förflyttade oss efter ett glas. Och jag ser fram emot att upptäcka en massa andra ställen också, Göteborg har verkligen utökats på restaurangfronten sedan vi flyttade till Stockholm. För övrigt tror jag inte att jag har träffat Valentina på två veckor nu, börjar kännas lite tomt…

Och ja, jag är fortfarande sjuk. Men jag tror att jag kan skymta ett ljus där framme i tunneln. Igår var verkligen kulmen. Hoppas jag! 

0
Follow

9 Comments

 1. Mirre - Sweetwords 16 april, 2017

  Ohh fortsätt att krya på dig

  Svara
 2. Angelika* 16 april, 2017

  Ta det lugnt, stanna upp och kom ihåg att ANDAS❤️?
  Har varit in i ”den berömda”(som vi kallar den hemma, vill inte nämna den vid namn) 2,5 gång och är snart på gränsen igen. Försöker varje kväll att under 30-45 minuter, sätta/lägga mig med headset på, slå på Spotify med en Mindfulness-lista(finns färdiga) och bara koppla bort ALLT och drömma mig bort till varmare land(Grekland, Kreta som jag älskar) och bara fokuserar på mina andetag. Lägg gärna händerna på magen så att du känner att du andas med magen och inte med bröstkorgen som vi tjejer oftast gör. Man kan räkna till fem medans man andas in och sedan räkna lika långt när man andas ut. Det kan verka lätt men är svårare än man tror, oftast andas man ut snabbare än man andas in. Lycka till o hoppas du mår bättre snart, men skynda långsamt.❤️

  Svara
 3. Valentina 16 april, 2017

  Saknar dig Sanna ❤️❤️❤️❤️Vi ses i veckan när du mår bättre ! En liten aw då tycker jag!
  Pusssssss
  Snart blir allt bättre , lovar ❤️❤️❤️

  Svara
 4. Bella 16 april, 2017

  Låter som en bra kväll! Krya på dig Sanna, både psykisk och fysiskt. Kram!

  Svara
 5. Johanna Utterberg 16 april, 2017

  Krya på dig ännu mer och ta det lugnt, det är så viktigt att tänka på sig själv och sin hälsa. Styrkekram!

  Svara

Kommentera

Follow