En fullspäckad helg

Vilken helg jag har haft! Emelie kom hit i fredagskväll och vi satt uppe till sent och pratade över varsitt glas vin. Sedan igår var det ju riktigt pangväder i Göteborg så vi bestämde oss för att promenera in till Avenyn och äta lunch på Lipp. Min var så god; Plat du Jour Végétarien – vilket kan översättas till halloumi med halloumi och en massa annat gott vegetariskt. Amnamnam! Därefter följde lite strolling vid Kungsgatan innan vi fick skynda oss hem för att göra oss i ordning för kvällen. Strax efter halv sju var vi i Slottskogen och allt eftersom och fler och fler kom så blev vi ett riktigt härligt gäng. Jag hade det såå trevligt!

Sen fick vi feeling, och vi blev fem stycken som åkte hem till oss en snabbis (då jag behövde svira om till outfit nummer tre för dagen, hehe, det var ju ofattbart varmt och lite vått i gräset i Slottskogen dessutom). När vi hade fräschat upp oss en stund åkte vi tillbaka in till stan och styrde stegen mot Backstage där Nause skulle spela. Alltså, jag hade en så himla rolig kväll! Träffade massor av kompisar från högstadiet och gymnasiet, dansade bland alla andra sommarfirare och hade det allmänt bra. Efter några timmar var vi slut, och Emelie ville förstås passa på att äta falafel med mild sås (göteborgare i exil tjatar alltid om kebabsåserna som finns här, minns att jag själv gjorde det med, hehe) och därefter tog vi en taxi hem!

Outfit nummer två för dagen var en gul klänning från Zara och scarf i håret från Hermes. 

Idag har vi bara tagit det lugnt, kollat på Spy och ätit thai i myskläder. Nu ska Emelie snart bege sig vidare till Falkenberg, och jag ska väcka Roberto från hans lille tupplur.

11 Comments

 1. Valentina 18 juni, 2017

  Wow Sanna va fin du var i den outfiten!!!!!!
  Såååå vacker !

  Svara
 2. ISA 18 juni, 2017

  Sanna! så fantastiskt fin är du! strålande :) Gillar halloumi med halloumi också, kan inte bli fel, haha ;)

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 26 juni, 2017

   Men gulle diiig 😘 Nej, verkligen inte, halloumi in my heart forever! ❤️

   Svara
 3. Mirre 18 juni, 2017

  Så fina outfits och så härliga dagar

  Svara
 4. Cams 19 juni, 2017

  Alltså gult är verkligen din färg, så snygg! *hjärtan-öge-smiley*

  Svara
 5. JUNITJEJ 19 juni, 2017

  Vilken underbar gul klänning!

  Svara
 6. Ella Sevieri 24 juni, 2017

  Sanna du är en verkligen en sådan skönhet! Dör lite!

  Svara

Kommentera

Follow