Chokladtryfflar

Jag berättade ju i torsdags om våra goda tryfflar. Jag gjorde dem redan till förra fredagens middag med Valentina & Francisco, men de höll sig bra i kylen så vi åt lite gottis i torsdags också. Nu tänkte jag dela med mig av receptet, det är hur enkelt som helst och är perfekt som efterrätt eller som sött till ost- och charkbrickan, till exempel.

Du behöver:
1 dl vispgrädde
250g mörk choklad
kakao

Gör såhär:
Koka upp grädden och var noga med att den inte bränner fast i kastrullens botten. Bryt ner chokladen och vispa tills chokladen har smält helt och hållet. Låt stå i kylen/frysen i några timmar eller över natten. Gör små bollar och rulla i kakao. Lätt som en plätt! KÄLLA HÄR. 

4 Comments

  1. Mirre 11 juni, 2017

    Ohh så gott

    Svara
  2. Valentina 12 juni, 2017

    Mumms 😘
    Dem var sååååå goda !
    Kan du inte lägga ut recept på din ljuvliga marabou efterrätt?? Tror fler än jag vill ha de ❤️❤️❤️

    Svara
    • Sanna @ Sannas Rum 12 juni, 2017

      Haha men då måste jag göra dem så att jag har en bild. När är du ledig nästa gång så du kan komma hit och äta dem? 😘❤️ (BTW har jag redan gett dig receptet, menmen 🙄)

      Svara
  3. Amanda 13 juni, 2017

    super bra tips jue!

    Svara

Kommentera

Follow