Broste Copenhagen ⋅ Dotty Vas

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Jag hade under ett tag beundrat denna vas från Broste Copenhagen, så när vi ändå var i Köpenhamn förrförra helgen slog jag till. Den var faktiskt lite billigare där också! Är så himla nöjd, jag tror den kommer göra sig så fin, så fin. Stod och valde mellan denna och den som heter Tan, men det blev den grå då det kändes svårt att matcha blommorna med den rosa kulören. Modellen på vasen kommer från serien Dotty, och finns hos bland annat Åhléns och RoyalDesign. Nu har jag bara två vaser kvar på min vill-ha-lista, sedan är jag rätt nöjd!

Jag älskar verkligen mönstret, eller texturen kanske en säger? Just att våga blanda olika texturer, material, tidsepoker – ja, blanda allt egentligen, är något jag har plockat från Valentina och Francisco. De gör det så himla bra, och utan att kopiera allt de köper så försöker jag göra och tänka likadant när jag köper nytt till hemmet. Det är inte lätt alltid, jag var osäker på om denna vas skulle passa. Men nu när jag ser bilderna ovan så tror jag att det kommer göra det. Kanske blir det att den får stå på avlastningsbordet som vi kommer placera i köket. Eller kanske på köksbordet eller på en byrå i sovrummet. Inget är längre hugget i sten för mig, jag försöker hela tiden att tänka att en inredningspryl alltid kan byta plats. Också det har jag inspirerats av mina vänner att tänka. Nu får tiden gärna gå lite extra fort så att vi kan flytta in. Jag ser inte fram emot själva flytten i sig och allt vad det innebär, men jag längtar efter känslan och ögonblicket när en pustat ut i vårt nya hem. När alla lådor ska packas upp och var sak ska finna sin plats i vårt nya sammanhang. Jag har som redan nämnt funderat oerhört mycket på varenda liten detalj i det nya. Men är också öppen för att det kanske inte blir som jag har tänkt mig. Det stillar dock min otålighet att få grotta ner mig i hur vi kommer att göra med allt, trots att jag vet att det förmodligen inte kommer bli som jag har tänkt just nu. 

10 Comments

 1. Mirre - Sweetwords 21 april, 2017

  Men så brukar jagockså tänka att det kan vara en detalj som kan passa överallt, så man inte bara fäster den för ett ställe, så snygg den var gillar också det stuket

  Svara
 2. Johanna Utterberg 21 april, 2017

  Den är så himla vacker, den där vasen! Jag har ju Broste Copenhagen som leverantör till mitt företag bland annat och jag tänkte ta in den i mitt sortiment men ångrade mig sen. Och nu har jag ångrat mig igen, den är ju så vacker och populär!! :)

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 25 april, 2017

   Åh, ja men gör det, jag tycker att de har väldigt mycket fint, hihi :)

   Svara
 3. Bella 21 april, 2017

  Åh vilken fin vas! Måste nog åka ner till Åhlens och kika på en sådan själv.

  Svara
 4. Ida 21 april, 2017

  Gud vad fint! :)

  Svara
 5. Valentina 22 april, 2017

  Den är sååååå fin Sanna !!!!! Jag ska kanske kopiera dig och köpa den i rosa 🙈😳
  Grymt köp 💪

  Svara
 6. Matilda Berlin 23 april, 2017

  Men åhh vilken snygg vas! Verkligen!! =)

  Svara

Kommentera

Follow