Annandagen

DSC09200
Annandagen började vid köksbordet med dator, kaffe och juice. Vet egentligen inte varför jag gjorde vare sig kaffe eller hällde upp ett glas juice – är fortfarande såpass täppt i näsan att jag inte känner några smaker. Men en kan ju låtsas! Tanken var att röja undan lite jobb, men hade inte fått något till mig, så det fick istället bli nu på kvällen.

Jag publicerade mitt förra inlägg och vill bara få tacka så mycket för den fina responsen jag fick på det. Jag var genomsvett när jag tryckte på publicera, tycker verkligen att det är jobbigt att skriva åsikter, argumentera och debattera. Jag är inte van vid det och vill vara alla till lags. Det är bara mina allra närmsta vänner som jag vågar diskutera med på riktigt, och uppstår det då meningsskiljaktigheter kan jag tänka på och analysera det i dagar. Jag vill också att min blogg ska vara en trivsam plats. Men samtidigt tror jag, och hoppas jag, att det kanske ger en bättre bild av mig och att ni någonstans har lättare att relatera till mig om ni vet mer om sådana här saker. Det verkar i alla fall uppdateras om en ser till vilken feedback som har trillat in i alla fall!

DSC09216

Efter morgonbestyren gick ner till bussen och åkte in till stan för att möta upp min lillebror, Hampus. Satte oss i bilen alla tre och åkte upp mot Orust. Väl framme i Barrevik stod våfflor med sylt och grädde på bordet som en lite lättare lunch. Vi spelade kort och Yatzy medan mamma, mormor och morfar åkte till Pelargonia-muséet.  Lite senare var det dags för middag som var mammas räk- och sparrisrisotto med vitt vin och till efterrätt hade Michael gjort jordgubbstårta. Jag är övertygad om att allt var jättegott, men som sagt känner jag ingen smak ännu efter influensan och förkylningen, så jag vet inte, haha. Verkligen antiklimax när jag är en sådan matälskare och vet att jag verkligen gillar mammas risotto.

En mysig dag med nära och kära, fyllde verkligen på energiförrådet inför de kommande arbetsdagarna! Och för det jag grejar med nu; en hårddiskrensning som tar år och dagar.

0
Follow

5 Comments

 1. Mirre - Sweetwords 17 april, 2017

  Så härligt start det ser ut och mysig du fick med dina sedan =D

  Svara
 2. E, den enda 18 april, 2017

  vet ej vrf men vart helt tårögd nu, saknar dig asmycket sanna :(

  Svara
  • Sanna @ Sannas Rum 18 april, 2017

   Jag saknar dig massor, fina <3 Du är verkligen den enda E! Så fort allt löst sig med boende så lovar jag att komma upp och hälsa på. Kollade med avund på dina och Amandas snaps nu i helgen. Längtar efter dig! Jag lovar att jag kommer, jag måste bara ta mig ur allt det här med lägenhetsbytet, det tär så mkt på en. <3

   Svara
 3. Valentina 18 april, 2017

  Tårtan ??oh Mumms ! Skönt att du kom ut lite efter all tid som sjukling ?

  Svara

Kommentera

Follow