Victoria’s Secret Mists

asvs

All pictures from we heart it

Basically, I love having Victoria’s Secret Mists in my hair, everyday. Since it’s not perfume, but mist/splash, it doesn’t last on my body, so I use it in my hair instead. My favourite ones are Pure Seduction & Mango Temptation, and I actually found both of them at affordable prices at Parfym.se. In Sweden, these are usually 119 – 139 SEK (which is like £12 – £14) which is quite expensive for a mist, I think. But at Parfym.se you can buy it at the price of 99 SEK (like £9,99). You’ll find Mango Temptation here and Pure Seduction here. They both smell delicious, I promise!

  4 kommentarer till “Victoria’s Secret Mists”

  1. Julia skriver:

   Hej Sanna! Jag har letat runt på dina bloggdesings tips, och på designadinblogg.se. Har även googlat massor, men jag hittar verkligen inte hur man gör det här, så jag tänkte fråga dig. Jag skulle vilja att min rubriksbakgrund går utanför inläggen, Vet du hur man gör det? Och i sådana fall, skulle du kunna förklara hur man gör det? :)

  2. Caroline skriver:

   åh älskar Victoria Secret! :)

  3. Sandra Nilsson skriver:

   Åh, har body lotion: citrus dream. Älskar den!!

  Innan du kommenterar...
  - Svar på kommentarer i stil med "sv; tack" eller liknande undanbedes. Om jag verkligen vill veta ditt svar besöker jag din blogg igen!
  - Min blogg och dess kommentarsfält är inget chattforum, kommentarer som "allt bra?" är alltså inte välkomna här.
  - Jag deltar gärna i tävlingar där det finns riktiga pris (inte en länk).
  - Jag gör gärna seriösa bloglovinbyten (alltså med de som inte avföljer direkt!).
  - Nej, jag gör inte gratis designer.  XHTML: Du kan använda dessa taggar i din kommentar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>