Too much

vsliten

Last week I went to a Victoria’s Secret event at a beauty salon here in Gothenburg, and this yummy mist and iPhone case were the things I got. Very happy with both of them, and the mist smells lovely!

I’m sorry for not blogging for a few days, but I’m caught up with so many projects I’ve lost count of them, lol. Well, I would be really happy if you’d like our latest project – Elvira Designs – where we are designing, printing and selling graphics. Our sales will hopefully start in the beginning of May, and until then I am working like a horse to finish Designa Din Blogg, my school projects and of course Elvira Designs.

17 kommentarer till “Too much”

 1. Åh, alltså det där skalet är sååå fint!

 2. Madeleine skriver:

  älskar verkligen skalet :D

 3. Ditte skriver:

  Vad spännande och roligt med Elvira Design och jag förstår att det är mycket jobb för att kunna starta det hela. Dessutom har du en hel del annat som du också jobbar med. Lycka till med allt!

 4. Emelie skriver:

  Åh, älskar den där misten! Lukar helt gudomligt :D

 5. amanda skriver:

  jag har också den body splash’en :D

 6. tami skriver:

  Tjena!

  Hittade en asbra design som du gjort som jag använder.
  Jag läste villkoren och såg att man får ändra typsnitt osv, men där har jag lite problem.
  Jag lyckas inte ändra typsnittet på inläggen :(
  För det är väl under rubriken: /** Post’s body text **/? Men det händer ingenting hur mkt jag än försöker.
  Hoppas du vill hjälpa mig! Tack på förhand och ha en fin dag!

 7. Hanna skriver:

  Älskar VS Pure Seduction, den luktar gudomligt verkligen :)

 8. Louise Behrenfors skriver:

  Hej! Jag läste på en annan blogg att du hade kodmallarna till Orange City kvar, finns det någon chans att du skulle kunna mejla dom till mig? Tusen tack i förhand!

 9. Mikaela skriver:

  Har en tävling i min blogg där du kan vinna valfri plagg ifrån sheinside! :) kika in du

 10. Moa skriver:

  Hej!
  Jag måste bara fråga.. hur kommer det sig att du skriver dina innlägg på engelska?
  har du många utlänska läsare, eller har du en önskan om att få?

  Jag har dyslexi och har alltid tyckt att engselska är svårt, så jag besöker tyvärr inte din blogg lika ofta längre..

  ha en trevlig påskhelg!

  • Jag har ganska många utländska läsare, och jag känner att jag vill utveckla min engelska och kunna skriva på engelska ordentligt :) Tråkigt om du känner så, men jag har valt att ha mina inlägg (förutom de allra djupaste) på engelska.

 11. Olivia skriver:

  Åh! Ja älskar VS!

 12. vill också ha en sådan mist, aldrig haft det.

Innan du kommenterar...
- Svar på kommentarer i stil med "sv; tack" eller liknande undanbedes. Om jag verkligen vill veta ditt svar besöker jag din blogg igen!
- Min blogg och dess kommentarsfält är inget chattforum, kommentarer som "allt bra?" är alltså inte välkomna här.
- Jag deltar gärna i tävlingar där det finns riktiga pris (inte en länk).
- Jag gör gärna seriösa bloglovinbyten (alltså med de som inte avföljer direkt!).
- Nej, jag gör inte gratis designer.XHTML: Du kan använda dessa taggar i din kommentar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>