Finally

iphone1

iphone2

As you all may know I ordered my new iPhone 5 in January, so it’s almost three months ago. I thought it was weird I hadn’t gotten it yet, so I asked Roberto’s sister who works for the company – 3 – where I ordered it. She said it was really weird since they have had it in stock for like two months. It turned out the salesmen who I went to hadn’t gone through with the order, so we put in a new one on Monday, and by Thrusday I had my new little baby!
I love it kärlek

8 kommentarer till “Finally”

 1. amanda ♔ skriver:

  Åh roligt, vill också!

 2. Ditte skriver:

  Skönt att den kom så snabbt! Har också funderat på att köpa en, men det har stannat där. Min gamla Iphone fungerar ju alldeles utmärkt…Men funderar ändå. Roligt att få höra vad du tycker när du använt den ett tag.

 3. elin skriver:

  ska också byta min :D

 4. Fick min i födelsedagspresent. Helt underbar <3 Älskar den guldiga färgen

 5. Therese skriver:

  Den vill jag också ha! :)
  Kram

 6. SEPERTI ♥ skriver:

  Jag är så avensjuk ;) Vill också ha en, Heh!

 7. Denise skriver:

  Vill också ha iPhone!! :O

Innan du kommenterar...
- Svar på kommentarer i stil med "sv; tack" eller liknande undanbedes. Om jag verkligen vill veta ditt svar besöker jag din blogg igen!
- Min blogg och dess kommentarsfält är inget chattforum, kommentarer som "allt bra?" är alltså inte välkomna här.
- Jag deltar gärna i tävlingar där det finns riktiga pris (inte en länk).
- Jag gör gärna seriösa bloglovinbyten (alltså med de som inte avföljer direkt!).
- Nej, jag gör inte gratis designer.XHTML: Du kan använda dessa taggar i din kommentar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>